Идеи за преустройство

Често се нуждаем от повече пространство в своето жилище. Важно е да бъдем креативни, за да се възползваме максимално от пространството, с което разполагаме. Затова и предлагаме на Вашето внимание няколко идеи за балконът и неговото преустройство. Може да превърнете пространството в място за отдих, малка трапезария или да приобщите терасата към Вашата кухня.

Всеки ремонт трябва да започне с подмяна на старата дограма, за да се намалят топлинните загуби, да се повиши шумоизолацията, както и за да се подобрят естетическите характеристики на жилището. Дали за тази цел ще се спрете на PVC или AL дограма, е въпрос на избор, но най-вече има значение каква ще бъде функцията на помещението. Затова и колегите ни могат най-точно да Ви посъветват какво би било подходящо за конкретният случай.
Ако смятате, че вече е време за промяна във Вашият дом свържете се с нашите консултанти за оферта или консултация – напълно БЕЗПЛАТНО !

Консултацията включва – Констатиране на състоянието на терасата на място, взимане на размери. Обсъжда се дали е имало проблеми с течове, съответно как могат да се решат тези проблеми. При наличие на такъв проблем е възможно да се изгради „покрив“ от сандвич панели, които гарантират пълна хидроизолация и 100% надеждност във времето.
Избор на PVC или Al профил дограма, разграфяване, предложение за начин на отваряне. Избор на цвят на дограмата, вид на стъклопакета, первази, козирки. Изготвяне на оферта на базата на тези характеристики.

За контакти: 0899 331234
https://varna-dograma.com/

В галерията може да видите няколко наши предложения за преустройство, които може би биха Ви вдъхновили да направите промяна и във Вашият дом.

Реклами