Дървени щори

Дървените хоризонтални щори представляват луксозен вариант на класическите хоризонтални щори. Те внасят естествената красота и топлина на дървото във Вашия дом, офис, заведение. Прецизно изработени от естествена, твърда палмова дървесина, дървените щори се  отличават с висока издръжливост, лесна поддръжка,  минимална абсорбация на топлина.
Тяхната елегантност и качество ги поставят на върха на слънцезащитните продукти, търсени от хора с високи изисквания за стил и красота.
Предлагаме два модела Дървените хоризонтални щори – с ламели са с ширина 25 или 50 мм, и избор сред меки, пастелни нюанси на естественото дърво.  Горната релса е скрита от дървен корниз, а всички видими части са изцяло съчетани  цветово, за да се впишат перфектно във Вашия интериор.
Дървените хоризонтални щори  се монтират лесно както на стена, така и на таван и се задвижват ръчно или чрез електромотор.

25 мм Дървени Хоризонтални

Хоризонталните дървени щори са стилен елемент в дизайна. Чрез използването на дървото, като материал за изпълнение, те създават атмосфера на уют и се вписват хармонично в интериора на всички стилове. Щорите  са изработени от дървесина, внимателно полирана, тонизирана и с лаково покритие. Дървените щори са страхотно допълнение към вашите мебели и обзавеждане. Те могат да бъдат използвани, и като отделен елемент, и в комбинация със завеса. В допълнение към стилния си външен вид, те предлагат възможност добре да  регулират светлинният поток чрез завъртане на ламелите. При модел изпълнен с 25 мм ламела управлението се осъществява чрез дървена дръжка, а събирането и спускането на щората посредством корда. Стандартно модела се изпълнява с „челен“ декоративен корниз. Предлага се и възможност за фиксиране на щората към дограмата посредством странично водене.
Ламелите са от естествена дървесина и са по-тежки спрямо алуминиевите щори. Ориентировъчно тегло: 25мм-2.3кг/кв.м; 50мм -4кг./кв.м.
Дървените щори са натурален продукт, структурата и нюанса на ламелите може да варира. Това е типичен ефект на естественото дърво и не е предмет на рекламация.

50 мм Дървени Хоризонтални

Хоризонталните дървени щори са стилен елемент в дизайна. Чрез използването на дървото, като материал за изпълнение, те създават атмосфера на уют и се вписват хармонично в интериора на всички стилове. Щорите  са изработени от дървесина, внимателно полирана, тонизирана и с лаково покритие . Дървените щори са страхотно допълнение към вашите мебели и обзавеждане. Те могат да бъдат използвани, и като отделен елемент, и в комбинация със завеси. В допълнение към стилния си външен вид, те предлагат възможност добре да  регулират светлинният поток чрез завъртане на ламелите. При модел изпълнен с 50 мм ламела управлението се осъществява посредством корди. Стандартно модела се изпълнява с „П-образен“ декоративен корниз. Предлага се и възможност за фиксиране на щората към дограмата посредством странично водене. Изпълнението на щората със стълба с декоративна лента придава още по-изискан вид на изделието. А ако пожелаете да придадете на Вашият интериор духа на 30-те години на ХХ век, можете да изберете система за задвижване „Ретро“.

ДЪРВЕНИТЕ ЩОРИ В ИНТЕРИОРА. ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ДОМЪТ
Показаните модели в тази галерия са примерни и не са произведени от Kamax

Advertisements