Римски щори

Текстилните римски щори са не само слънцезащитен продукт, а част от декора. Те създават атмосфера на топлина и романтика в дома. Могат да бъдат акцент, допълнение или част от композиция в цялостния интериор и във всяка от тези роли да му придават артистичност и изящество.
Съвременните римски щори се изработват от красиви платове и лесни за употреба механизми.

Римски щори модел Аура

Римските щори модел Аура са конструирани на прост и лесен принцип на работа. Състоят се от текстилно платно, което се спуска и вдига до желаната позиция, като се надипля  в горната част на прозореца.  Платът се отделя лесно от релсата, за да го почистите. Щората се задвижва ръчно или чрез електромотор.

Римски щори модел Фабио

Безшевните римски щори модел Фабио са подходящ избор за клиентите, който търсят засенчване, съчетаващо функционалност и лукс. Камакс предлага изключително разнообразна колекция от платове, които имат специфична функционалност. Полупрозрачните материи нежно филтрират слънчевите лъчи. Black Out тъканите напълно затъмняват помещенията за пълноценна почивка. Енергийно ефективните тъкани намаляват разходите за отопление и климатизация.

МОДЕЛ АУРА И ФАБИО

МОСТРИ ТЕКСТИЛ

РИМСКИ ЩОРИ В ИНТЕРИОРА. ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ДОМЪТ
Показаните модели в тази галерия са примерни и не са произведени от Kamax

Реклами