Руло щори „Ден и нощ“

Руло щорите – познати , позабравени и възродени, са продуктът за вътрешно засенчване, претърпял най-динамично развитие в последните години.

Два плъзгащи слоя плат с прозрачни хоризонтални ивици. Това е отличителният белег на ролетните щори Ден и нощ. Това е невероятно прост и ефективен метод за избор на точното количество входящата светлина и неприкосновеността на личния живот.

Можете да избирате измежду различни текстили, които ще подхождат най-много на Вашият вкус. Каквото и да изберете, качеството ще бъде изключително.

Руло щорите на Камакс са проектирани, така че да предложат функционалност, която надминава очакванията и на най- взискателните клиенти. С избора на подходяща материя можете: да блокирате достъпа на светлина и топлина в помещенията и да намалите разходите си за осветление и охлаждане на помещенията; да си осигурите видимост към външния свят , но да се скриете от любопитни погледи; да си осигурите пълна тъмнина за времето на покой; да филтрирате слънчевите отблясъци, без да спирате притока на дневна светлина в помещения, в които има компютри и телевизори; да комбинирате уюта на текстила с елегантна визия и компактна форма; да придадете нов облик на интериора на достъпна цена; да комбинирате със завеси, ако те са част от интериора Ви.
Руло щорите са добър избор за болни от асма и алергии, защото платната им се почистват лесно с влажна кърпа, платовете са антистатични и за разлика от хоризонталните щори нямат хоризонтална повърхност, по която да се задържа прах.
Специално за клиентите, които искат да имат продукт, който съчетава предимствата на класическите руло щори и тези на ламелните щори, предлагаме серията модели Ден и нощ.

Модел „Ден&нощ Стандарт“ се различава от обичайните руло щори по използвания за производството му специален плат. Плата представлява, редуващи се последователно ивици, от непрозрачни и прозрачни области на материала. „Ден&нощ“ плата бързо се превръща в една от основните тенденции в интериорния дизайн. Стилен, удобен и много лесен за използване със закачливо име, сега краси много фасади. Тези щори са уникално и иновативно решение в пространственият дизайн. Те се превърнаха в една отлична алтернатива на традиционните дизайнерски варианти за различни помещения. Те могат да бъдат закрепени към стената или  тавана, като осигуряват широко поле за вашите идеи за дизайн.

Фирма „Камакс“  има богат избор от цветове. Това позволява използването им в области, напълно различни по своята цел. Можете да ги използвате у дома или в офиса, и в къщата или в предприятието.
Модел „Ден&нощ Стандарт“ е система без водачи. Предлага се с окомплектовка в бял и кафяв цвят. Механизъма е лесен за употреба. Посредством верижка за управление за повдигане или спускане на щората до желаната позиция, се променя процента на застъпване на плътната с прозрачната ивица на тъканта. Това дава възможност лесно да регулирате интензивността на светлината в помещението. Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 180см. Като допълнителна екстра за фиксиране на щората към дограмата се предлага странично водене в няколко варианта на изпълнение.

Модел „Ден&нощ Елеганс“ се изработва с плат от редуващи се последователно ивици, от непрозрачни и прозрачни области на материала. „Ден&нощ“ плата бързо се превръща в една от основните тенденции в интериорния дизайн. Стилен, удобен и много лесен за използване със закачливо име, сега краси много фасади. Тези щори са уникално и иновативно решение в пространственият дизайн. Те се превърнаха в една отлична алтернатива на традиционните дизайнерски варианти за различни помещения. Фирма „Камакс“  има богат избор от цветове. Това позволява използването им в области, напълно различни по своята цел. Можете да ги използвате у дома или в офиса, и в къщата или в предприятието.
Модел „Ден&нощ Елеганс“ е система с алуминиева кутия и алуминиеви водачи. Предлага се с окомплектовка в бял, кафяв и зл.дъб цвят. Механизъма е лесен за употреба. Посредством верижка за управление за повдигане или спускане на щората до желаната позиция, се променя процента на застъпване на плътната с прозрачната ивица на тъканта. Плата се прибира Това дава възможност лесно да регулирате интензивността на светлината в помещението. Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 150см.

Руло щорите модел „Ден&нощ Комфорт“ са подходящи за закриване на големи площи. Движението на плата се контролира ръчно чрез верижка или автоматично чрез бутон (или дистанционно управление) – при достигане на желаното положение, натискате „стоп“ и не е необходимо нищо да застопорявате. Захранването на ел.мотора може да бъде или с 220 V или със специална литиева батерия, издържаща до 2 години.
Модел „Ден&нощ Комфорт“ се изработва с плат от редуващи се последователно ивици, от непрозрачни и прозрачни области на материала. „Ден&нощ“ плата бързо се превръща в една от основните тенденции в интериорния дизайн. Стилен, удобен и много лесен за използване със закачливо име, сега краси много фасади. Тези щори са уникално и иновативно решение в пространственият дизайн. Те се превърнаха в една отлична алтернатива на традиционните дизайнерски варианти за различни помещения. Фирма „Камакс“  има богат избор от цветове. Това позволява използването им в области, напълно различни по своята цел. Можете да ги използвате у дома или в офиса, и в къщата или в предприятието.
Модел „Ден&нощ Комфорт“ е система с кутия, без водачи. Предлага се с окомплектовка в бял цвят.
Този модел се монтира на стена или таван над прозореца или вратата, като припокрива цялата рамка. Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 270 см.

 ВИДОВЕ МЕХАНИЗМИ

ПЛАТОВЕ

НОВИ ПЛАТОВЕ

ЩОРИ МОДЕЛ ДЕН И НОЩ В ИНТЕРИОРА. ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ДОМЪТ
Показаните модели в тази галерия са примерни и не са произведени от Kamax

Advertisements