Роло щори „Ден и нощ“

Роло щорите – познати , позабравени и възродени, са продуктът за вътрешно засенчване, претърпял най-динамично развитие в последните години.

Два плъзгащи слоя плат с прозрачни хоризонтални ивици. Това е отличителният белег на ролетните щори Ден и нощ. Това е невероятно прост и ефективен метод за избор на точното количество входящата светлина и неприкосновеността на личния живот.

Можете да избирате измежду различни текстили, които ще подхождат най-много на Вашият вкус. Каквото и да изберете, качеството ще бъде изключително.

С избора на подходяща материя можете: да блокирате достъпа на светлина и топлина в помещенията и да намалите разходите си за осветление и охлаждане на помещенията; да си осигурите видимост към външния свят , но да се скриете от любопитни погледи; да си осигурите пълна тъмнина за времето на покой; да филтрирате слънчевите отблясъци, без да спирате притока на дневна светлина в помещения, в които има компютри и телевизори; да комбинирате уюта на текстила с елегантна визия и компактна форма; да придадете нов облик на интериора на достъпна цена; да комбинирате със завеси, ако те са част от интериора Ви.
Роло щорите са добър избор за болни от асма и алергии, защото платната им се почистват лесно с влажна кърпа, платовете са антистатични и за разлика от хоризонталните щори нямат хоризонтална повърхност, по която да се задържа прах.
Специално за клиентите, които искат да имат продукт, който съчетава предимствата на класическите роло щори и тези на ламелните щори, предлагаме серията модели Ден и нощ.

Модел „Ден&нощ Стандарт“ се различава от обичайните руло щори по използвания за производството му специален плат. Плата представлява, редуващи се последователно ивици, от непрозрачни и прозрачни области на материала. „Ден&нощ“ плата бързо се превръща в една от основните тенденции в интериорния дизайн. Стилен, удобен и много лесен за използване със закачливо име, сега краси много фасади. Тези щори са уникално и иновативно решение в пространственият дизайн. Те се превърнаха в една отлична алтернатива на традиционните дизайнерски варианти за различни помещения. Те могат да бъдат закрепени към стената или  тавана, като осигуряват широко поле за вашите идеи за дизайн.

Модел „Ден&нощ Стандарт“ е система без водачи. Предлага се с окомплектовка в бял и кафяв цвят. Механизъма е лесен за употреба. Посредством верижка за управление за повдигане или спускане на щората до желаната позиция, се променя процента на застъпване на плътната с прозрачната ивица на тъканта. Това дава възможност лесно да регулирате интензивността на светлината в помещението. Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 180см. Като допълнителна екстра за фиксиране на щората към дограмата се предлага странично водене в няколко варианта на изпълнение.

Модел „Ден&нощ Елеганс“ се изработва с плат от редуващи се последователно ивици, от непрозрачни и прозрачни области на материала. „Ден&нощ“ плата бързо се превръща в една от основните тенденции в интериорния дизайн. Стилен, удобен и много лесен за използване със закачливо име, сега краси много фасади. Тези щори са уникално и иновативно решение в пространственият дизайн. Те се превърнаха в една отлична алтернатива на традиционните дизайнерски варианти за различни помещения. Фирма „Камакс“  има богат избор от цветове. Това позволява използването им в области, напълно различни по своята цел. Можете да ги използвате у дома или в офиса, и в къщата или в предприятието.
Модел „Ден&нощ Елеганс“ е система с алуминиева кутия и алуминиеви водачи. Предлага се с окомплектовка в бял, кафяв и зл.дъб цвят. Механизъма е лесен за употреба. Посредством верижка за управление за повдигане или спускане на щората до желаната позиция, се променя процента на застъпване на плътната с прозрачната ивица на тъканта. Плата се прибира Това дава възможност лесно да регулирате интензивността на светлината в помещението. Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 150см.

 ВИДОВЕ МЕХАНИЗМИ

ПЛАТОВЕ

НОВИ ПЛАТОВЕ

ЩОРИ МОДЕЛ ДЕН И НОЩ В ИНТЕРИОРА. ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ДОМЪТ
Показаните модели в тази галерия са примерни и не са произведени от Kamax

Реклами