Роло щори

Роло щорите – познати, позабравени и възродени, са продуктът за вътрешно засенчване, претърпял най-динамично развитие в последните години.

С избора на подходяща материя можете: да блокирате достъпа на светлина и топлина в помещенията и да намалите разходите си за осветление и охлаждане на помещенията; да си осигурите видимост към външния свят , но да се скриете от любопитни погледи; да си осигурите пълна тъмнина за времето на покой; да филтрирате слънчевите отблясъци, без да спирате притока на дневна светлина в помещения, в които има компютри и телевизори; да комбинирате уюта на текстила с елегантна визия и компактна форма; да придадете нов облик на интериора на достъпна цена; да комбинирате със завеси, ако те са част от интериора Ви.
Роло щорите са добър избор за болни от асма и алергии, защото платната им се почистват лесно с влажна кърпа, платовете са антистатични и за разлика от хоризонталните щори нямат хоризонтална повърхност, по която да се задържа прах.
Специално за клиентите, които искат да имат продукт, който съчетава предимствата на класическите роло щори и тези на ламелните щори, предлагаме серията модели Ден и нощ.

Роло щори модел Стандарт са класическия модел на руло щорите – вал за навиване на плата, монтиран чрез елегантни планки с PVC покритие към дограмата. Движението на плата се контролира чрез верижка – при достигане на жеалното положение, просто спирате – не е необходимо нищо да застопорявате.

Роло щори модел Елеганс са нов модел, разработен за PVC и алуминиева дограма, със заоблен декоративен профил и елегантни алуминиеви водачи. Роло щората фино приляга към дограмата, спирайки притока на светлината и видимостта.
Освен богат избор на материи и цветове Ви предлагаме и избор на цветове за профилите и водачите на щорите – бяло, кафяво и 6 имитации на дърво.
Щората се управлява чрез финно синджирче – когато плата стигне желаното положение, просто спирате – не е необходимо нищо да застопорявате.

 

МОСТРИ ТЕКСТИЛ

РУЛО ЩОРИТЕ В ИНТЕРИОРА. ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ДОМЪТ.
Показаните модели в тази галерия са примерни и не са произведени от Kamax

Реклами