Руло щори

Руло щорите – познати, позабравени и възродени, са продуктът за вътрешно засенчване, претърпял най-динамично развитие в последните години.

Руло щорите на Камакс са проектирани, така че да предложат функционалност, която надминава очакванията и на най- взискателните клиенти. С избора на подходяща материя можете: да блокирате достъпа на светлина и топлина в помещенията и да намалите разходите си за осветление и охлаждане на помещенията; да си осигурите видимост към външния свят , но да се скриете от любопитни погледи; да си осигурите пълна тъмнина за времето на покой; да филтрирате слънчевите отблясъци, без да спирате притока на дневна светлина в помещения, в които има компютри и телевизори; да комбинирате уюта на текстила с елегантна визия и компактна форма; да придадете нов облик на интериора на достъпна цена; да комбинирате със завеси, ако те са част от интериора Ви.
Руло щорите са добър избор за болни от асма и алергии, защото платната им се почистват лесно с влажна кърпа, платовете са антистатични и за разлика от хоризонталните щори нямат хоризонтална повърхност, по която да се задържа прах.
Специално за клиентите, които искат да имат продукт, който съчетава предимствата на класическите руло щори и тези на ламелните щори, предлагаме серията модели Ден и нощ.

Руло щори Мини – модел с малка конзола, подходящи за отваряеми прозорци. Допълнително има възможност за монтаж без пробиване върху отваряеми прозорци и врати – чрез регулируем “П” окачвач, както и обтегач за странично водене (без пробиване).

Руло щори модел Стандарт са класическия модел на руло щорите – вал за навиване на плата, монтиран чрез елегантни планки с PVC покритие към дограмата. Движението на плата се контролира чрез верижка – при достигане на жеалното положение, просто спирате – не е необходимо нищо да застопорявате.

Руло щори модел Елеганс са нов модел, разработен за PVC и алуминиева дограма, със заоблен декоративен профил и елегантни алуминиеви водачи. Руло щората фино приляга към дограмата, спирайки притока на светлината и видимостта.
Освен богат избор на материи и цветове Ви предлагаме и избор на цветове за профилите и водачите на щорите – бяло, кафяво и 6 имитации на дърво.
Щората се управлява чрез финно синджирче – когато плата стигне желаното положение, просто спирате – не е необходимо нищо да застопорявате.

Руло щори Оптима – модел с кутия и “П” образни водачи, от PVC или алуминий. Монтира се без пробиване, чрез лепене с двойнолепеща лента на кутията и водачите (за постигане на качествено залепване е необходимо дограмата да бъде предварително почистена и обезмаслена). Щората и плата застават изцяло пред дограмата (за разлика от модел Елеганс, при който плата застава между стъклодържачите) – това позволява монтаж върху дограми със заоблени или орнаментни стъклодържачи. За изработка се подава габаритен размер на щората, като при взимане на размер трябва да се предвидят по 2 см гладка повърхност на дограмата – отгоре, отляво и отдясно (там където ще се залепят кутията и водачите).

МОСТРИ ТЕКСТИЛ

РУЛО ЩОРИТЕ В ИНТЕРИОРА. ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ДОМЪТ.
Показаните модели в тази галерия са примерни и не са произведени от Kamax

Advertisements