Хоризонтални щори

Създайте си светлинен комфорт

Хоризонталните щори са най-често използвания продукт за вътрешно засенчване. Те предлагат стил и контрол на светлината и видимостта  на достъпни цени.

Разнообразието от цветове и модели, лесната употреба и поддръжка, дискретният дизайн ги правят подходящи да защитят от слънцето както дома, така и офиса. Същевременно хоризонталните щори представляват идеалното решение за мокри помещения, където висока влажност и температурни промени могат да увредят щорите от текстил или естествени материали.
Изработени са от алуминиеви ламели с ширина 16 или 25 мм с цветно  лаково покритие, което не избелява, и разнообразни висококачествени управляващи механизми.

ВИДОВЕ МЕХАНИЗМИ

МОСТРИ ЛАМЕЛИ

Пред стъкло

Подходящи са за всички видове дограма, витрини и преградни стенни. Приложими са в жилищни, офис, търговски, промишлени и административни сгради. Камакс предлага многообразие от размери, форми и начини на закрепване на щорите, включително и върху наклонени прозорци. Този модел хоризонтални алуминиеви щори се монтира от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Можете да ги монтирате между стъклодържателите, за да равнят с дограмата и да не пречат при отваряне и затваряне на прозореца, или върху самите стъклодържатели, за да постигнете пълно затъмнение.

Пред стъкло BlackOut

Хоризонталните щори модел Black Out са изработени със специална перфорация на ламелите (на основните отвори и на отворите за странично водене), която не позволява проникване на никаква светлина, когато щората е в затворено положение. Щорите се монтират лесно и са подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни. Управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората.

Между стъкло

Хоризонталните щори модел Между стъкло са подходящи за двукатна дървена дограма. Щората се монтира между двете крила на прозореца, като по този начин осигурява пълна защита от слънчеви лъчи и видимост. Нещо повече – алуминиевите ламели са надеждно защитени от физическо нараняване и замърсяване.
Управляващите механизми се извеждат пред крилото през малък отвор, т.е. за да управлявате щората, не е необходимо да отваряте прозореца.

Ultimate

Проектирани и изработени според  философията на Hunter  Douglas за изтънчен и неповторим стил, ненадмината функционалност и потребителски комфорт.
Хоризонталните щори модел „Ultimate“ се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни.
Камакс предлага  избор за всеки интериор –  широка гама от различи цветови покрития на алуминиевата  лента (едноцветни и перфорирани ламели, полиран алуминий, имитация на дърво,  бамбук и кожа); многообразие от форми и начини на закрепване, възможност  за електро задвижване.

Ultimate MegaView

Хоризонталните щори MegaView са един от най-новите продукти в областта на вътрешните щори. Начинът на сглобяване на щорите позволява в отворено положение да се получава по-голяма дистанция между ламелите за повече  светлина и по-добра видимост в помещението, а в затворено – ламелите се застъпват с 40% повече за по-добро спиране на светлината и видимостта.
Проектирани и изработени според  философията на Hunter  Douglas за изтънчен и неповторим стил, ненадмината функционалност и потребителски комфорт.
Камакс предлага  избор за всеки интериор –  широка гама от различи цветови покрития на алуминиевата  лента (едноцветни и перфорирани ламели, полиран алуминий, имитация на дърво,  бамбук и кожа); многообразие от форми и начини на закрепване, възможност  за електро задвижване. Възможно е да бъдат изработени чрез съчетаване на два цвята или перфорирана и плътна ламела, което създава неповторима визия.
Хоризонталните щори модел MegaView се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни.
Щората се задвижва ръчно или с електромотор.

Ultimate BB 24

Хоризонталните щори Ultimate BB 24 са един от най-новите продукти в областта на вътрешните алуминиеви щори. Проектирани и изработени според  философията на Hunter  Douglas за изтънчен и неповторим стил, ненадмината функционалност и потребителски комфорт. Моделът съчетава надеждността и дълголетието на алуминиевите щори с най-функционалното задвижване на плисе щорите – системата BB24. Тази система с подвижен горен и долен профил позволява сянката да бъде позиционирана точно на желаното от Вас място. Щората се задвижва ръчно – чрез  вграден в горната релса елегантен механизъм, или с електромотор .
Хоризонталните щори модел  Ultimate BB 24 се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни.

ХОРИЗОНТАЛНИТЕ ЩОРИ В ИНТЕРИОРА. ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ДОМЪТ.

Показаните модели в тази галерия са примерни и не са произведени от Kamax

 

Advertisements